Kwaliteitsvolle supplementen
en waardevolle kennis
voor jou en jouw hond

Welkom bij Sunoré

Waar we door de kracht van preventie
honden laten thriven ...
ook tijdens ziekte

GEEF JE HOND ZIJN LEVENSENERGIE TERUG

Is jouw hond ziek? Heeft jouw hond allergieën, maag-darmproblemen, gedragsproblemen, kanker of andere symptomen? Zit je met je handen in het haar? Voel je je machteloos en ben je onzeker? Weet je niet waar je moet starten met het vinden van informatie? Worden adviezen je om het hoofd geslingerd maar is er nog steeds geen oplossing?

HOU JE HOND OPTIMAAL GEZOND 

Heb je net een nieuwe pup of heb je een hond geadopteerd? Sport je met je hond of wil je ben je opzoek naar informatie en wil je weten hoe je er preventief voor kan zorgen dat jouw zo lang mogelijk gezond blijft?

NEEM HET HEFT IN EIGEN HANDEN

Bij Sunoré vind je de kennis en ondersteuning voor alle keuzes die je voor je hond gaat maken, waarbij liefde, wetenschap en natuur hand in hand gaan.

Door je kennis en praktische handvatten te geven via online modules en kwaliteitsvolle supplementen, kan je zelfverzekerd jouw eigen beslissingen nemen en volop vertrouwen op jouw eigen buikgevoel, ook als het om je zieke hond gaat.

Start vandaag met het nemen van de juiste keuzes voor jouw hond, want de juiste zorg is goud waard.

De supplementen en de modules komen half 2024 op de markt onder de naam: Sunoré, where dogs thrive

Wil jij jouw hond zo lang mogelijk optimaal gezond houden? 

Heb jij een zieke hond en wil je alles weten over het universeel helingstraject?

Ben je hondenprofessional en wil je met de producten van Sunoré werken?

Vul hieronder je e-mailadres in als je op de hoogte wil worden gehouden van zodra we live gaan. 

Subscription Form

Over mij

Ik ben Véronique, grondlegger van Sunoré. Ik ben ervan overtuigd dat wetenschap en natuur hand in hand gaan.  

Als orthomoleculair dierenarts zie ik veel chronisch zieke honden, met allergieën, maag-darmproblemen, gedragsproblemen, kanker... De eerste keer dat ik deze honden zie, vind ik altijd, en er zijn eigenlijk geen uitzonderingen, fouten in de basis

Door deze bevinding, de goede resultaten van de behandelingen in de praktijk de afgelopen jaren en mijn wil om meer honden op deze manier te helpen, besliste ik om deze nieuwe behandelingswijze en nieuwe visie op voeding toegankelijk te maken. Daarom goot ik mijn kennis en ervaring in online modules en kwaliteitsvolle supplementen voor honden.

Deze modules en supplementen passen in een UNIVERSEEL HELINGSTRAJECT. Ik stak er al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis in. 

Mijn doel is honden preventief gezond te houden en zieke honden te helpen naar genezing door hun natuurlijk evenwicht en innerlijke kracht aan te spreken want ik geloof in preventie, ook tijdens ziekte. Ik stak al mijn liefde, innerlijke wijsheid en op wetenschap gebaseerde kennis in de producten van Sunoré.

Laat je gegevens zeker achter zodat ik jou kan contacteren van zodra alles live is.

One Love, One Pack
Véronique Van Haegenborgh

Dierenarts en grondlegger van Sunoré


Wil je graag
op de hoogte
gehouden worden
van zodra alles live is?

Laat dan hieronder je e-mailadres achter.

Subscription Form